Menu
Koop bij ons veilig dankzij het Webwinkelkeur Keurmerk!
Uw winkelmandje is nog leeg

RetournerenBetalen

Er kan worden betaald door middel van iDeal, Klarna, Your gift of VVV cadeaukaart, SOFORT Banking, KBC/CBC, Belfius Direct, ING Home Pay of bankoverschrijving. Een bestelling wordt na betalingsontvangst verzonden. Hierover ontvang je altijd een bericht van verzending. 

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 5,95 voor klanten in Nederland en € 7,95 voor klanten uit België. Vanaf een orderbedrag van € 50 wordt een bestelling gratis geleverd in Nederland. Voor klanten in België gratis levering vanaf € 100.

Garantie
Op ons gehele assortiment zijn de garantie bepalingen van de fabrikant van toepassing. De garantie op fabrieksfouten is gemiddeld 1 tot 3 jaar afhankelijk van de fabrikant. De factuur is jouw garantiebewijs. Zonder factuur kunnen wij geen garantie aanvragen in behandeling nemen. Uiteraard kun je wel terecht voor reparatieverzoeken die buiten de garantie vallen.

Retourneren en ruilen Consumenten
Je kunt een bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Je hebt na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling. Neem voor annulering contact met ons op via het contactformulier of mail.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten. Na annulering wordt het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen op jouw rekening terugbetaald. Bij gedeeltelijk retourneren van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Zending weigeren:
Let op, voor geweigerde zendingen brengen wij de retour verzendkosten en administratiekosten in rekening, deze bedragen € 22,50.

* Retourneren binnen 30 dagen
In sommige gevallen accepteren wij na overleg bestellingen retour die maximaal 30 dagen oud zijn, dit doen we echter alleen bij producten die in een gesealde verpakking zijn geleverd en ongeopend retour komen, wij crediteren dan het aankoop bedrag met de door ons gemaakte verzendkosten in mindering gebracht.

Let op: Retoursturen na 14 dagen is alleen van toepassing op artikelen die geseald zijn geleverd, niet gesealde verpakkingen of artikelen worden na 14 dagen nooit retour genomen.

Retouren Niet-Consumenten (bedrijven)
1. VDH Tools kan van bedrijfsmatige klanten onbeschadigde goederen retour nemen.
2. Voorwaarde is dat deze goederen nog in het huidige assortiment voorkomen en in de originele verpakking zitten.
3. Wij berekenen voor deze service 25% restockingskosten en deze kosten worden direct verrekent en in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 
4. Niet-Consumenten (bedrijven) mogen producten afwijzen wegens zichtbare afwijkingen met het overeengekomen en binnen 7 dagen na afname bij het distributiecentrum of binnen 7 dagen na aflevering.
5. Het Product dient onder overlegging van de originele factuur in de originele verpakking en met de bijgeleverde accessoires zonder gebruik schade te worden geretourneerd op uw eigen kosten.
6. Let op, voor geweigerde zendingen brengen wij de retour verzendkosten en administratiekosten in rekening, deze bedragen € 22,50.


Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor uw bestellingen bij vdhtools.nl. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.